Novice

Teleskopska nakladalna ploščad – optimalna rešitev za varno nalaganje tovora

04.07.2022

Funkcija nakladalne ploščadi je, da se z njo zapolni vrzel med vozilom in nakladalno postajo ter se tako zagotovi varen prenos tovora iz tovornega vozila v objekt – in obratno. Pri tem je izjemnega pomena tako brezhibnost delovanja dvižne ploščadi kot tudi izbira ustrezne vrste nakladalne ploščadi.

Najbolj optimalno boste prostor izkoristili z uporabo hidravlične teleskopske nakladalne ploščadi ASSA ABLOY (prej Crawford)DL6120T Teledock.

Hidravlične teleskopske nakladalne ploščadi imajo premično teleskopsko nakladalno ploščad, ki omogoča večjo kontaktno površino med vozilom in nakladalno postajo. Mogoče jih je natančno namestiti na dno vozila za optimalen prenos tovora in večjo varnost.

Vzdrževanje

Preventivno vzdrževanje je enostavno, ploščad pa je izdelana visokokakovostno in zagotavlja varno in funkcionalno rabo. Tako za redne vzdrževalne servise kot v primeru kakršnih koli poškodb se lahko obrnete na našo servisno službo. Naši strokovnjaki bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Upravljanje

Vse hidravlične teleskopske nakladalne ploščadi so preproste za upravljanje. Inovativni in edinstveni sistem za nadzor priklopnih postaj serije ASSA ABLOY 950 ponuja popoln nadzor nad nakladalno ploščadjo, tesnilno gumo in vrati, vse v eni krmilni enoti. Sistem se preprosto upravlja s pomočjo nekaj gumbov na krmilni enoti, tako za upravljanje vse opreme   niso več potrebne ločene krmilne enote ali zapleteno ožičenje.

ASSA ABLOY DL6120T Teledock

Gre za univerzalno rešitev in najbolj prilagodljiv priklopni sistem. Primeren je za vsako nakladalno situacijo – ne glede na njeno kompleksnost. Izbirni ergonomski rob omogoča prehod z ravninskega dela ploščadi na posteljo vozila/prikolice popolnoma brez udarcev, zaradi česar velja Teledock ASSA ABLOY DL6120T za nepogrešljiv del sistema za varno prenašanje tovora.

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o. vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata