Novice

Svoje zaposlene nagradili s potovanjem v Dubaj

06.05.2022

Ne, ne gre za zgodbo iz tujine – potovanje v Dubaj je poteza direktorja podjetja Entrance Von d. o. o., Vojka Novaka, ki se je odločil na takšen način nagraditi svoje sodelavke in sodelavce za uspešno preteklo delo ter se hkrati skupaj z njimi poveseliti za svojih okroglih 60 let.

V podjetju Entrance von d. o. o. poudarjajo, da se zavedajo, da so vsi uspehi, ki jih dosegajo, rezultat dela celotne ekipe. Tokrat so se želeli svojim zaposlenim zahvaliti na drugačen, edinstven način in potovanje v Dubaj se je zdelo kot nalašč za to. Potovanja se dva sodelavca nista mogla udeležiti iz osebnih razlogov, sicer pa je bil odziv krasen. Ker je šlo za termin med prvomajskimi počitnicami, so imeli zaposleni možnost s seboj povabiti tudi svoje boljše polovice.

V Dubaju je ekipo, ki se je namestila v lepem hotelu z bazenom, pričakal lokalni vodič. V slabem tednu dni so si ogledali stari del mesta, se povzpeli na najvišjo stolpnico na svetu – Burj Khalifo, se po puščavskih sipinah vozili s terenci, uživali na večerji na ladjici med dubajskimi nebotičniki in kasneje še v vasici sredi puščave. Zamudili niso niti ogleda velikanskega akvarija in se podali na dnevni izlet v Abu Dhabi. In kakšno bi bilo potovanje v Dubaj brez ogleda slavne 'palme', velikanskega razglednega kolesa in obiska čudovitih plaž ter velikanskih nakupovalnih središč, v katerih najdete celo drsališče in smučišče?

6-dnevno druženje je ekipo še bolj povezalo in domov so se vrnili polni vtisov in zagona za nadaljnje delo. »Vesel sem, da so se sodelavci in sodelavke v tako velikem številu udeležili potovanja,« je povedal direktor Vojko Novak, ki upa, da bo ekipa v prihodnje le še bolj povezana in enako predana, kot je bila doslej.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata