Novice

SOMMER nudi rešitev za vedno varno dostavo paketov

01.02.2022

Nakupovanje prek spleta z dostavo pošiljk na dom je krasna rešitev, zaplete pa se, če dostavljavec nima kje pustiti paketa.

Puščanje paketa pred vrati ni varno, saj lahko kdo paket odnese ali pa se ta poškoduje, uniči zaradi dežja, snega ali premočnega sonca poleti. Metanje paketov prek vrtne ograje je več kot sporno, saj se paket lahko poškoduje, precej neugodno pa je tudi, če je na drugi strani igrivi pes, bazen ali kakšno drugo 'presenečenje'.

Podjetje SOMMER naproti prihaja z novo rešitvijo – modulom, imenovanim Telecody Courier, ki omogoča, da dodelite omejen dostop do garaže dostavnemu osebju in vašo garažo spremenite v varen prostor za hrambo vaših paketov.


Namestitev in delovanje

Telecody Courier se namesti na fasado ob garaži. Deluje na dva načina – odpre vrata ob pritisku na rdeč gumb ali pa na kodo, ki jo nastavite sami in jo je mogoče kadarkoli spremeniti.

Poleg tega, da sami nastavljate kodo in odrejate, kdo lahko odpre vaša garažna vrata, lahko sami nastavite tudi, kako visoko naj se vrata odprejo. V praksi to pomeni, da dostavljavcu sporočite kodo, vrata se odprejo do določene višine, da lahko v garažo odloži paket, nato pa se po določenem času garažna vrata avtomatsko zaprejo. Koliko časa naj bodo vrata odprta, nastavite sami. Prednastavljen čas odpiranja je 3 sekunde, kar pomeni, da se vrata dvignejo približno 30 cm od tal, lahko pa čas odpiranja podaljšate do 9 sekund, kar pomeni, da bo več prostora za paket.


Nastavitve (in s tem možnost omejenega dostopanja do vaše garaže) lahko ostanejo aktivne ves čas, lahko pa možnost dostopa tudi izključite, če se kam odpravljate za dalj časa ali pa če ne pričakujete nobene pošiljke. 

Varnost

Komunikacija med Telecody Courierjem in upravljavcem garažnih vrat poteka preprosto preko nadzornega sistema SOMlog2. Varnost zagotavljata 128-bitno AES šifriranje in rolling koda, ki je edinstvena. Uporaba je povsem varna, namestitev pa preprosta - z aluminijastim stenskim držalom in vijaki.

Telecody Courier sicer poleg možnosti za dostavo paketov omogoča vse, kar omogoča model Telecody+. Sistem je kompatibilen s sistemi SOMMERbase+, the SOMMERpro+ and the RDCVision+.

Za več informacij nas kontaktirajte:

E-mail: von@von.si
Tel. št.:
01 513 04 00

Pri Entrance Von d. o. o. vam z veseljem svetujemo. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata