Novice

Sodelovanje s projektanti se obrestuje

26.09.2022

Za optimalno izrabo prostora in najboljšo možno rešitev je najbolje, če se že v fazi projektiranja objekta povežeta projektant in dobavitelj industrijskih (ali garažnih) vrat. Na ta način bodo zagotovo izbrana vrata, ki bodo kar najbolje služila namenu in bodo minimalno posegala v prostor.

Idealen primer je vgradnja industrijskih vrat v objekt našega naročnika. S projektantom smo se lahko povezali že v fazi projektiranja objekta  in tako na najbolj eleganten način zagotovili montažo dvojih vrat, ki so vgrajena ena za drugimi. V prostor posegajo minimalno, kar pa je najpomembneje – tako bodo lahko najbolje služila svojemu namenu.

V našem primeru smo kombinirali sekcijska industrijska vrata Assa Abloy (prej Crawford) 1042P ter hitrotekoča rolo vrata Dynaco M2.

Image title

Assa Abloy (prej Crawford) 1042

Gre za vrata najvišje kakovosti, ki ponujajo vrhunsko izolacijo in so idealna rešitev za industrijske obrate. So trpežna in odporna na vremenske vplive. Na voljo so v različnih velikostih, lahko se jih pobarva v želeni odtenek, dopuščajo pa tudi široke možnosti prilagajanj, tako da jih je mogoče vgraditi praktično v vsak objekt. Lahko se namesti okna, pa tudi vrata za osebni prehod. Stroški vzdrževanja so minimalni.

Dynaco M2

Hitrotekoča rolo vrata so idealna za industrijske objekte in logistične centre. Hitro odpiranje in zapiranje omogočata hiter pretok vozil, materiala in osebja. So zelo nezahtevna za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Uspešno zadržujejo vlago, prah in umazanijo zunaj prostora, zaradi hitrega odpiranja in zapiranja pa so toplotne izgube minimalne, delovni pogoji pa ugodnejši. Za osebje in opremo so varna rešitev, saj tudi v primeru trka ne povzročajo poškodb. Spodnji del je namreč fleksibilen.

Tukaj za vas

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. ovam z veseljem svetujemo.


Image title

Image title

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata