Novice

Sodelavke in sodelavci Entrance Von zbrali 1.600 EUR za ljudi v stiski

09.03.2022

Trenutna situacija v Ukrajini je pretresla celoten svet. Pri Entrance Von d. o. o. se zavedamo, da situacije ne moremo spremeniti, prepričani pa smo, da lahko vsaj z majhnimi dejanji olajšamo stisko ljudi, ki jih je konflikt najbolj prizadel.

Sodelavke in sodelavci podjetja Entrance Von smo se odločili, da ne sedimo križem rok in tudi sami priskočimo na pomoč prizadetim na območju konflikta in ki iščejo zavetje in varnost pred vojno - med drugim tudi v Sloveniji. Na pobudo sodelavca smo se tako pridružili akciji Območno obrtno-podjetniške zbornice Celje in v okviru te v podjetju zbirali prostovoljne prispevke. Skupno smo zbrali kar 1.600 EUR za pomoč ljudem v stiski!

Z zbranimi sredstvi smo nakupili večjo količino osnovnih živil, izdelkov za higieno, napolnili vozičke z otroško prehrano, pleničkami ter drugimi potrebščinami. V sklopu združene akcije se je nabralo za poln tovornjak hrane, vode, oblačil, čistil in pripomočkov. Podjetje Pišek & HSF Logistics je zagotovilo prevoz kar 33 palet zbranih izdelkov v zbirni center za humanitarno pomoč v mestu Čop v Ukrajini za zagotavljanje pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Pri Entrance Von globoko sočustvujemo z vsemi, ki so jih trenutne razmere prizadele. Zahvaljujemo se vsem sodelavkam in sodelavcem, ki so podprli akcijo, pa tudi vse preostale posameznike in organizacije, ki se v okviru številnih drugih akcij trudijo pomagati tistim, ki pomoč trenutno najbolj potrebujejo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata