Novice

Samostoječa nakladalna hiša

21.08.2022

Naš naročnik je iskal najprimernejšo rešitev za postavitev nakladalnih ploščadi na svojem objektu in pri nas našel optimalno rešitev: samostoječo nakladalno hišo. Objekt je sicer še v fazi gradnje, mi pa z veseljem delimo nekaj prvih fotografij.

Image title

Izbral je samostoječo nakladalno hišo za težke obremenitve ASSA ABLOY (prej Crawford) LH6080L. Gre za popolno rešitev priklopnega prostora, ki prihrani prostor v objektu.

Tovorne hiše so ekonomična izolacijska rešitev, ki prispeva k prihranku energije in izboljšanju delovnega okolja. Vsebujejo vse ustrezne komponente za popolno priklopno enoto: nakladalno ploščad, tesnilno zaveso in visokokakovostna vrata. Skupaj s spodnjo ploščadjo Autodock® in izolirano ali neizolirano hišo, se oblikuje popoln, samostojen sistem za nakladanje.

Image title


S samostoječo nakladalno hišo je mogoč pomik dejanskega območja za nakladanje in razkladanje zunaj zgradbe, s čimer se sprosti ustrezna talna površina v notranjosti. Večje gradbene modifikacije osnovnega objekta za vgradnjo nakladalne hiše niso potrebne. Poleg tega so nakladalne hiše izdelane tako, da omogočajo uporabo tudi tam, kjer je potrebno nakladanje in razkladanje v okolju z nadzorovano temperaturo.

Samostoječa nakladalna hiša ASSA ABLOY LH6080L je zasnovana za težke obremenitve in je primerna za namestitev tudi na območjih, kjer obstaja verjetnost velike snežne obremenitve. Prenese namreč obremenitev kar do 2,0 kN/m2.

Tukaj za vas

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o. vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata