Novice

Personalizirana garažna vrata

29.05.2023

Zakaj bi se zadovoljili s serijskimi vrati, če imate lahko točno takšna, o kakršnih ste sanjali?

Garažna vrata so pomemben element, ki daje vašemu domu piko na i. Lepo je, če so skladna s celoto in usklajena z drugim stavbnim pohištvom (okni, vhodnimi vrati …).

Najbolje je vrata planirati že ob začetku gradnje hiše. Če se za vrata odločate naknadno in objekta ne morete več prilagajati, boste pri odločanju za vrsto vrat (nihajna, stropna sekcijska vrata, stranska sekcijska vrata, rolo vrata …) omejeni glede na možnosti, ki jih nudi prostor, še vedno pa lahko izbirate med različnimi teksturami, lamelami z različnimi vzorci, v različnih barvah, z okni ali brez …

Barva vrat

Barva garažnih vrat je lahko takšna, da se zlijejo z objektom, ali takšna, da vrata poudari. Običajno so vrata na voljo v določenih standardnih barvah barvane v odtenkih po RAL lestvici oziroma v dekorju (imitacija lesa ipd.). Izbirate lahko običajno med metalik barvami, mat ali visokim sijajom.

Oblika

Vse lamele so na voljo v različnih izvedbah (utori so redkejši ali pogostejši, lahko je vzorec s pravokotniki ipd.). Na voljo so številni motivi, seveda pa si lahko domislite svojega vzorca.

Glede na teksturo so lamele lahko s površino, ki je:

  • gladka  (preprosta za vzdrževanje, eleganten videz),

  • 'brillant' (robustna, rahlo hrapava in preprosta za vzdrževanje) ali

  • 'woodgrain' (podobno narebrena kot les – z izbiro ustrezne barve bodo ustvarile videz lesa, a bodo trajna in jih ni več treba barvati).

Lamele so narejene tako, da se popolno prilegajo in imajo integrirano zaščito pred priprtjem prstov.

Okna

Vrata lahko prilagodite in jim dodate oseben podpis z izbiro oken. Ta so lahko pravokotna, okrogla, kvadratna, s prezračevalno rešetko ali motivom, ter razporejena v skladu z vašimi željami. Okno v prostor spušča določeno mero svetlobe, hkrati pa vratom daje ekskluzivnost in individualnost.

Osebni prehod

Če izberete vrata z osebnim prehodom, lahko tudi pri oblikovanju teh pustite domišljiji prosto pot. Bodo v enaki ali drugi barvi kot preostanek vrat? Bodo steklena? Morda polna in z oknom, ki daje piko na i? 

Izberite kljuko za osebni prehod, ki se bo najbolje prilegala in dodajte kljuko s ključavnico za zaklepanje garažnih vrat, ki bo zagotovila večjo varnost.

Tukaj za vas

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si, oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o.vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata