Novice

Nova revolucionarna vrata ASSA ABLOY OH11142P Dual Drive

28.02.2024

V logistiki je učinkovit pretok ljudi in blaga ključnega pomena za uspeh. Da bi zadostili naraščajočim potrebam in željam razvijajočih se podjetij, ki so vse bolj pod pritiskom, da delujejo pametneje in bolj učinkovito, smo oblikovali nova vrata ASSA ABLOY OH11142P Dual Drive.

Toplotno izolirana industrijska vrata ASSA ABLOY OH11142P Dual Drive so prava revolucija medsekcijskimi industrijskimi vrati. Na osnovi revolucionarne tehnologije ta rešitev naslednje generacijeomogoča preobrazbo vrat v še bolj učinkovita, zanesljiva in varnejša kot kadarkoli prej. 

Dobrodošli v "dobi Dual Drive" 

Industrijska sekcijska vrata ASSA ABLOY OH1142P delujejo s pomočjo revolucionarne tehnologije Dual Drive, ki odpravlja potrebo po vzmeteh, žicah ali sistemih za uravnoteženje. Namesto tega dva motorja dvigata in spuščata vrata vsak po svojem fiksnem verižnem tiru, ki sta nameščena vsak na eni strani vrat. 

Ta sodoben dizajn omogoča, da vrata delujejo hitreje, bolj gladko in učinkoviteje kot običajn asekcijska industrijska vrata, kar pomaga podjetjem pri optimizaciji dela, znižuje stroške in izboljšuje delovne pogoje za delavce. 


Prednosti ASSA ABLOY OH11142P Dual Drive

Dual drive sistem je idealna rešitev za nakladalne ploščadi. Prinaša številne prednosti: 

  • napreden dizajn brez vzmeti,

  • hitrejše odpiranje in zapiranje,

  • gladko delovanje, 

  • vgrajeni in optimizirani pogonski motorji, 

  • integrirana povezljivost, 

  • enostavnejša in varnejša namestitev, 

  • potrebnega manj prostora in manj zahtev pri pripravi zgradbe, 

  • prihranek časa in denarja, 

  • dostop do digitalnih funkcij in storitev prek ABBA ABLOY Insight.


Podaljšajte življenjsko dobo in obvladujte stroške 

Dogovorite se za individualno ponudbo, strokovno montažo ter vzdrževalno pogodbo in si tako zagotovite ustrezen servis, s čimer boste vratom podaljšali življenjsko dobo in prihranili. 

Pišite nam na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o.vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata