Novice

Nagovor direktorja

13.01.2022

Začetek leta je čas, ko se lahko ozremo nazaj, ko lahko pogledamo, kaj smo v preteklem letu izpeljali z odliko in kje so potrebne izboljšave. Moj pogled v preteklo leto navdaja z optimizmom.

Kljub negotovim razmeram na trgu zaradi epidemije, se je celotna ekipa podjetja Entrance Von d. o. o. izkazala za izjemno in ponosen sem, da v novo leto vstopamo še boljši, še bolj utrjeni, s še več izkušnjami, več znanja in polni zagona. Dokazali smo, da vsa izobraževanja obrodijo sadove, da se znamo prilagajati situacijam na trgu in v vsaki situaciji najdemo primerno rešitev. Hvala, draga ekipa, da pomembno prispevate k rasti. 

Podjetje Entrance Von d. o. o. bo prihodnje leto praznovalo že 30. obletnico. Od leta 1993, ko sem sam začel uresničevati svojo vizijo – ustanoviti podjetje, ki bi veljalo za zanesljivega dobavitelja vhodnih sistemov za domače in poslovne uporabnike, smo se prelevili v podjetje, ki nudi varno zaposlitev kar 24 stalnim in več zunanjim sodelavkam in sodelavcem. 

Kot eno izmed najbolj uspešnih podjetij v Sloveniji zdaj ponujamo široko paleto storitev. Dobavljamo in prodajamo vrata zasebnim in poslovnim uporabnikom. V naši ponudbi poleg sekcijskih, rolo in stranskih garažnih vrat najdete tudi hitrotekoča vrata, nakladalne ploščadi, protipožarna vrata in požarne zavese, škarjaste dvižne mize, kovinska vrata in celo velika, specialna vrata za letala t.i. 'megadoor'. Naši komercialisti nudijo strokovno svetovanje ob nakupu, monterji, ki se neprestano izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje, nudijo vrhunsko montažo, naša ekipa serviserjev pa se vse dni v letu z veseljem odzove na vsak klic, hitro posreduje in delo opravlja vestno in natančno. 

Cenimo zaupanje, ki smo si ga skozi leta pridobili s strani priznanih proizvajalcev, ki so nam najvišje zaupanje izkazali, ko so nam ponudili zastopanje njihovih izdelkov. 

Veseli smo, da nam zaupate tudi vi, naši kupci in stranke, ki se vedno znova vračate k nam – pa naj bo le za nasvet ali nov nakup. Hvala, ker zaupate našim strokovno usposobljenim sodelavcem, ki skrbijo, da je vsak nakup varna in pametna izbira, življenjska doba vseh izdelkov ob strokovni montaži in natančno izvedenih servisih pa samo še daljša. 

Z zaupanjem številnih slovenskih in tujih podjetij, ki nastopajo na slovenskem trgu, smo si zagotovili vodilno mesto med podjetji v Sloveniji na področju dobave, montaže in servisa vrat in drugih sistemov za industrijske objekte. Z ekipo se bomo še naprej trudili, da bomo na položaju vodilnega upravičeno, hkrati pa bomo dali vse od sebe, da se bomo še dodatno okrepili. Naša vrata ostajajo na široko odprta. 

Vojko Novak, 

direktor Entrance Von d.o.o.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata