Novice

Mraz vdira v objekt? Rešitev so hitrotekoča PVC vrata

20.01.2022

Hitrotekoča PVC rolo industrijska vrata so odlična za povsod, kjer je velika frekvenca prehajanja skozi vrata, kjer ni zaželeno, da je prehod predolgo odprt in kjer bi zaradi pogostega odpiranja vrat prihajalo do nezaželenih izgub toplega ali hladnega zraka.

Nepogrešljiva so v logistični in proizvodni dejavnosti, kot notranja vrata v trgovskih centrih med skladiščem in prodajnim prostorom, v najrazličnejših delavnicah, hkrati pa so edinstvena izbira za čiste sobe, hladilnice in druge objekte, kjer bi bilo počasno odpiranje in zapiranje vrat škodljivo.

V samem vrhu med proizvajalci hitrotekočih industrijskih PVC rolo vrat je podjetje DYNACO, ki od leta 1987 neprestano nadgrajuje in širi ponudbo fleksibilnih hitrotekočih PVC vrat za najrazličnejše industrijske objekte.

Prednosti hitrotekočih PVC vrat

V industrijskih objektih so hitrotekoča PVC vrata odlična izbira iz več razlogov:

  • izjemna hitrost odpiranja in zapiranja in s tem manjše toplotne izgube,

  • odpornost na veter, mraz, vročino in druge vremenske razmere,

  • za notranjo ali zunanjo uporabo,

  • za prehod oseb ali vozil,

  • brez trdih delov, ki bi lahko poškodovali osebe ali opremo,

  • izjemna tesnitev, ki preprečuje vdor umazanije, prahu, vetra,

  • preprosta in varna uporaba,

  • nizki stroški vzdrževanja.

Hitrost je vaš zaveznik

Hitrotekoča PVC rolo vrata se kot zunanja vrata izkažejo v vseh razmerah, tudi v vetru in mrazu Hitrost odpiranja vrat je sicer odvisna od tipa in modela vrat, in sicer se vrata odpirajo s hitrostjo od 1,4 do kar 3,6 m/s. Hitrost zapiranja je 0,5 do 1,2 m/s.

Izjemna hitrost v kombinaciji z dobrim tesnjenjem je zagotovilo, da so toplotne izgube res minimalne, prav tako privarčujete na času, saj lahko pozabite na dolgotrajno čakanje, da se vrata odprejo oziroma zaprejo. Poleg tega je tudi delo v objektu, recimo logističnem centru, avtomobilski delavnici, skladišču ali drugem industrijskem objektu, kjer so zaposleni oblečeni v običajna delovna oblačila, prijetnejše, saj pri delu v zimskem času niso neprestano izpostavljeni nizkim zunanjim temperaturam in morebitnemu vetru.

Kakšna vrata so najbolj primerna za vaš objekt, vam svetujemo pri Entrance Von d. o. o., pooblaščenem prodajalcu vrat Assa Abloy – DYNACO. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata