Novice

Kako pogosto bi morali servisirati garažna vrata?

07.06.2022

Tako kot vsako drugo napravo, je treba tudi garažna vrata redno servisirati, da bi zagotovili učinkovito delovanje in čim daljšo življenjsko dobo. Pa veste, kako pogosto naj bi opravili servis?

Medtem ko so podjetja običajno glede servisiranja garažnih oziroma industrijskih vrat bolj vestna, marsikateri zasebni uporabnik kmalu po nakupu garažnih vrat pozabi na vzdrževanje. Serviserji tako prejmejo običajno klic komaj, ko se kaj pokvari, ko ostanejo vrata odprta ali – še slabše – zaprta in uporabnik ne more v garažo ali iz nje. V takem primeru je vrata sicer mogoče odpreti ročno, a bi se marsikateri okvari verjetno lahko ognili z rednimi pregledi oziroma servisi vrat.

Servis vrat in pogonskega motorja bi tako morali opraviti vsaj enkrat letno ali celo pogosteje, odvisno od pogostosti uporabe vrat. Ker se leto hitro obrne, je najbolje, da takoj ob nakupu vrat s podjetjem, pri katerem ste kupili vrata, sklenete vzdrževalno pogodbo. Serviserji bodo vas bodo obiskali enkrat letno in opravili preventivni servis, v sklopu katerega bodo določene dele vrat podmazali, zategnili vijake in nastavili napetost vzmeti ter pregledali, ali motor deluje brezhibno. Hitro, strokovno in varno.

Če ste tudi vi lastnik garažnih vrat, na katerih še ni bil opravljen servis ali je od zadnjega servisa minilo že več kot leto dni, ne oklevajte. Pokličite na 01 513 04 03 ali pišite na servis@von.siin se dogovorite za servis. Lahko tudi preprosto izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete na povezavi TUKAJ. Prijazni in strokovno podkovani serviserji bodo opravili vse potrebno, da bo uporaba vrat v prihodnje varna in brezhibna. Servis vam ne bo vzel veliko časa, vrata pa vam bodo služila veliko dlje kot bi sicer.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata