Novice

Izolirana rolo vrata odslej z novim premazom

16.01.2023

Lahka izolirana rolo vrata 1.95 Braselmann bodo od sredine prvega četrtletja 2023 na voljo z novo, še boljšo prevleko.

Galvanizirano jeklo bo namreč zamenjal cink-magnezijev premaz debeline 0,4 mm, ki prinaša številne prednosti. Med glavnimi so:

  • boljša zaščita pred korozijo,

  • daljša življenjska doba rolo vrat,

  • manjša obraba.

Poleg tega je izdelava okolju prijaznejša in proizvodnja energetsko učinkovitejša.

Barva in sijaj s cink-magnezijem prevlečenih vrat bosta podobna prejšnji verziji galvaniziranih vrat, morda bo siva malenkost temnejša. Več o novem premazu lahko preberete TUKAJ

Cink-magnezijeva prevleka se sicer nanaša na jeklene ali druge kovinske površine za zaščito pred korozijo in obrabo. Prevleka je sestavljena iz mešanice cinkovih in magnezijevih delcev, ki skupaj tvorijo trden, trajen premaz, ki lahko prenese težke okoljske pogoje in zagotavlja dolgoročno zaščito osnovne kovine. Cink-magnezijevi zaključki se pogosto uporabljajo v industriji in pomorstvu, pa tudi pri gradnji.

Nova serija rolo vrat bo imela tudi poseben prosojen premaz, ki ščiti površino in preprečuje, da bi na njej ostajale vidne sledi prstnih odtisov.

Tukaj za vas

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. ovam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata