Novice

Industrijska vrata Ryterna RIB: Zanesljivost in eleganca v enem

08.11.2023

Industrijska vrata so ključen del vsakega poslovnega ali industrijskega objekta. Garažna vrata Ryterna RIB so sinonim za zanesljivost, trajnost in eleganco.

Elegantna Zasnova

Garažna vrata Ryterna RIB so elegantno zasnovana. Model RIB dodaja teksturo in privlačnost vratom, ki se tako izognejo monotonemu videzu običajnih industrijskih vrat. Paneli z utori na 10 cm vizualno razbijejo ponotonost panelov in ponujajo preprost, a eleganten videz. Eleganten videz teh vrat ne pomeni le estetske prednosti, ampak tudi poudarja profesionalnost in ugled vašega podjetja.

Dobavljiva so v 

  • 4 lesnih dekorjih – zlatem hrastu, starem hrastu, temnem hrastu ali mahagonija barvi, 

  • standardni beli RAL 9016 ali 

  • rjavi RAL 8017. 

Mogoče jih e tudi barvati po ral barvni lestvici. Na fotografiji je recimo barva RAL 9006, znana tudi kot siva aluminijasta, ki je moderna in vsestranska ter omogoča, da se vrata brez težav prilegajo različnim industrijskim okoljem.

Trajnost in Zanesljivost

Industrijska garažna vrata Ryterna Model RIB so zasnovana z mislijo na trajnost in zanesljivost. Izdelana so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo, da bodo vrata prenesla intenzivno uporabo, ki je značilna za industrijska okolja. 

Izolirana struktura teh vrat pomaga pri ohranjanju notranje temperature v objektu. To pomeni, da lahko zmanjšate izgubo energije in s tem stroške ogrevanja ali hlajenja. Poleg tega je izolacija ključna za zaščito notranjih prostorov pred zunanjimi vplivi, kot so padavine, veter in prah. 

Različne možnosti prilagajanja

Garažna vrata Ryterna ponujajo različne možnosti prilagajanja, kar omogoča, da izberete vrata, ki najbolje ustrezajo potrebam vašega industrijskega objekta. RIB dizajn je še posebej primeren za vrata večjih dimenzij. V širino lahko merijo tudi do 10 metrov.

Dodatne možnosti prilagajanja vključujejo različne načine odpiranja in zapiranja vrat, kot so ročna ali avtomatska vrata, ter različne načine upravljanja, kot so daljinski upravljalniki ali pametni sistemi.

Industrijska garažna vrata Ryterna Model RIB so izbira za tiste, ki želijo kombinacijo zanesljivosti, trajnosti in elegantnega dizajna. Njihova robustna konstrukcija in izolacija zagotavljajo, da bodo vrata dolgo časa brez težav delovala, medtem ko njihov eleganten videz pripomore k profesionalnemu in estetskemu vtisu.

Pri izbiri industrijskih garažnih vrat je pomembno, da izberete izdelek, ki ustreza vašim potrebam in okolju vašega podjetja. Industrijska garažna vrata Ryterna Model RIB so odlična izbira za tiste, ki želijo kombinacijo zmogljivosti in estetike. 

Tukaj za vas 

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o.vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata