Novice

Garažna vrata s funkcijo osebnega prehoda

03.05.2023

Če razmišljate o garažnih vratih, ki bi omogočala osebni prehod, brez da bi jih morali odpirati v celoti ali deloma in pod njimi sklonjeni laziti v prostor ali iz njega, so stranska drsna vrata odlična rešitev.

Izkoristite strop

Stranska drsna vrata so praktična izbira za vse, ki si želijo hkrati tudi vrata za osebni prehod, pa tudi tiste, ki želijo izkoristiti strop v garaži za recimo shranjevanje kajaka, supa, smučarske ali druge opreme pod stropom. Stranska vrata se vgradijo tako, da se odpirajo v levo, desno ali pol v eno in pol v drugo smer, odvisno od želja stranke. Vodila in motor tako niso nameščeni na stropu in omogočajo, da ga izrabite za recimo shranjevanje.

Osebni prehod

Vrata, ki se odpirajo v stran, imajo praktično že integrirana vrata v vratih. Funkcijo se enostavno sprogramira na pogonu. Ob vstopu v garažo, recimo s kolesom ali kar tako, torej ni treba odpreti vrat v celoti – odprete jih le v širini, ki jo potrebujete za vstop. S tem tudi prostora pretirano ne ohlajate pozimi ali pregrevate poleti.

Vgradnja

Vrata se izdela po meri in merijo lahko kar do 12000 mm v širino ter 3500 mm v višino. Vrata odlično tesnijo, so odporna na veter ter nudijo odlično toplotno izolacijo (1,5 W/m2K). Izbirate lahko med lamelami, ki imajo različno končno obdelano površino ter so v različnih barvah – na voljo je tudi barvanje po želji.

Vodila so debela le 15 mm in se jih vgradi neposredno v končna tla, Za namestitev ni potrebno izdelati utora v estrih. Nizka višina ne predstavlja nobene ovire pri uvozu ali izvozu oziroma vstopu v garažo ali izstopu iz nje. Potrebna je tudi izjemno nizka preklada – le 100 mm zahvaljujoč inovativni rešitvi kolesc in vodil.

Tukaj za vas

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si, oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o.vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata