Novice

Aluminijasta vrata, za katera boste še velikokrat slišali

24.10.2022

Pri Entrance Von sodelujemo s številnimi dobavitelji visokokakovostnih garažnih in industrijskih vrat. Naši kupci si namreč zaslužijo le najboljše. Kakovost pa ni vedno povezana z visoko ceno. Dokaz za to je tudi podjetje ARDE Doors, ki smo ga dodali na seznam naših dobaviteljev in proizvaja visokokakovostna in cenovno dostopna hitrotekoča rolo garažna in industrijska vrata.

Nedavno smo stranki vgradili aluminijasta hitrotekoča rolo vrata ARDE Doors Aluspeed. So namenjena tudi zasebni rabi in se odpirajo s hitrostjo kar 2,5-3 m/s (standardno je okoli 1 m/s). Poseben patent omogoča, da se posamezne lamele ne odrgnejo in poškodujejo, ko se navijajo. Poganja jih motor nemške izdelave z digitalnim sistemom kodiranja. Zaradi tihega delovanja (ob straneh imajo vdelano gumijaste profile) niso moteča in so tako uporabna tako za industrijske kot zasebne namene.

Vrata so zaradi posebne strukture lamel dobro izolativna. Na dnu imajo poseben profil, ki preprečuje vdor hladnega zraka in prahu ter vetra, hkrati pa preprečuje, da bi vrata ob zapiranju glasno udarila ob tla. V primeru prekinitve električnega toka je vrata mogoče odpreti in zapreti ročno. Odlikuje jih visok standard zagotavljanja varnosti (2500 mm visoka fotocelica z 9 'očmi' sega do vrha vrat), poleg tega pa so cenovno dostopna in tako odlična izbira tudi za osebno rabo.

Image titleTukaj za vas

Za več informacij, strokovni ogled in naročilo izdelka smo vam na voljo na von@von.si oziroma nas pokličite na 01/513-0411. Za nadomestne dele, popravila ter vzdrževanje pa je 24/7 na voljo naša servisna služba.

Pri Entrance Von d. o. o. vam z veseljem svetujemo.

Vse objave

Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata