Stranska vrata

Crawford stranska drsna garažna vrata so nekaj posebnega. Zakaj?

Stranska drsna garažna vrata se pod kotom zapeljejo na stransko steno. Prehodna mera je enaka zidarski odprtini ter s tem ni nobene izgube prostora. Tudi otroci lahko enostavno ročno odpirajo vrata. Vrata v vratih niso potrebna, ker vrata odpirate do poljubne lege. Kroglično uležajena kolesca skrbijo za lahkoten in tih tek vrat. Naša stranska drsna garažna vrata so primerna za vse oblike odprtin in se lahko z veliko atraktivnega dodatnega pribora vklopijo v vsako arhitektonsko zamisel. Vaša svoboda ustvarjanja nima meja.


Tandemska kolesca

Tandemska kolesca z uležajenimi kolesci zagotavljajo optimalno delovanje. Brez škripanja in zatikanja, le gladko delovanje ob pritisku na gumb.

Vgradno talno vodilo

Vgradno talno vodilo iz nerjavečega jekla poskrbi za lahkotno in vzdržljivo delovanje vrat.

Nizka višina vodila

Odlična rešitev za renovacijsko vgradnjo. Zahvaljujoč nizki višini vodila (15mm) se lahko vgradi direktno na tla. S tem se izognete posegom v tlak, saj nizko vodilo ne predstavlja nobene ovire za vozilo.

Optimalno tesnjenje

Crawford stranska vrata zagotavljajo optimalno tesnjenje po vseh relevantnih površinah, kot so zaključna letev, zgornje vodilo, spodnje vodilo in na vstopni strani vrat.Modeli

Linea

Poudarjeno pri tem modelu: lepo oblikovani utori, enakomerne vzporedne linije dajejo videz atraktivne dinamike in ritmičnosti. Blagodejno za oči.

Trend

Nevsiljiv, diskreten in kljub temu moden. Odlikujeta ga eleganca in preprostost, zato se model Trend poda praktično povsod. Manj je enostavno več.

Style

Mirnost izkazuje moč. Pri modelu Style se srečata preprosta oblika in eleganca. Enostavno pristna estetika.

Flair

Enostaven in hkrati nenavaden: Nizanje utorov v zgornjem območju sekcij zagotavlja na prvi pogled prijetno presenečenje. Znan, a vseeno drugačen model - in verjetno prav zaradi tega zelo iskan.

OPOMBA: vzorci na slikah lahko odstopajo od dejanskega stanja!Barve

Preudarno izberite ustrezno barvo za svojo hišo. Če vam ne ustreza nobena izmed standarnih barv na originalno obdelani ali pobarvani površini, imamo na izbiro tudi paleto barv po lestvici RAL.

Standardne barve s končno obdelano površino *

Zasteklitve

Okna Ekskluziv

Okna Design

Okna Motiv

Kot pooblaščeni serviserji garažnih stranskih vrat Crawford vam nudimo tudi nadomestne dele, popravila in vzdrževanje vaših garažnih stranskih vrat. | SERVISSodelujemo z