Sekcijska vrata

Garažna vrata v svet so tudi vrata domov. Zato se morajo odlično ujemati z vašo hišo katerega koli tipa in izgleda. Čista izbira, lep pogled: za vas in vašo okolico. Kmečka hiša ali mestna vila, delavnica ali kmetija, počitniška ali lesena hiša: vsaka ima svoj slog, kateremu se prilegajo tudi garažna vrata. Pri Crawfordu boste našli garažna vrata, ki bodo lepo dopolnila vaše bivalno okolje.

Crawford Superior 42 in Crawford Superior+ 42Površine

42 mm debela izolacija brez FKW je stabilizirana s pocinkano jekleno pločevino, ki jo prekriva končna barvno obdelana površina. Izbirate lahko med tremi značilnimi površinskimi strukturami Woodgrain, Brillant in gladka površina.

Woodgrain

Odlična povezava videza lesa z jekleno površino. Trajnost in lahkost vzdrževanja jeklene pločevine sta povezani v leseno strukturo. Z ustrezno barvo delujejo kot prava lesena vrata, ki jih nikoli več ne bo treba barvati.

Briliant

Odporna pločevina, lahka za vzdrževanje z vtisnjeno abstraktno strukturo. Odporna garažna vrata z robustno in hkrati prijetno površino, ki jih ne bo nikoli več treba barvati.

Gladko

Čedalje več kupcev se odloča za elegantno gladko površino. Videti so zelo rafinirana. So tudi zelo enostavna za vzdrževanje. Elegantna, vzdržljiva garažna vrata, ki jih ne bo treba nikoli več barvati

Modeli

Pravi profil lamel za Vaša garažna vrata.

Model Linea

Poudarjeno pri tem modelu: lepo oblikovani utori, enakomerne vzporedne linije dajejo videz atraktivne dinamike in ritmičnosti. Blagodejno za oči.

Model Trend

Nevsiljiv, diskreten in kljub temu moden. Odlikujeta ga eleganca in preprostost, zato se model Trend poda praktično povsod. Manj je enostavno več.

Model Style

Mirnost izkazuje moč. Pri modelu Style se srečata preprosta oblika in eleganca. Enostavno pristna estetika

Model Flair

Enostaven in hkrati nenavaden: Nizanje utorov v zgornjem območju sekcij zagotavlja na prvi pogled prijetno presenečenje. Znan, a vseeno drugačen model - in verjetno prav zaradi tega zelo iskan.


Model Classic

Čiste linije, tradicionalna oblika, markantna kasetna struktura. Classic je vedno brezčasno moderna oblika. Ta model izraža samozavestnost in hkrati diskretnost. Enostaven in hkrati bogat.


OPOMBA: vzorci na slikah lahko odstopajo od dejanskega stanja!Barve

Preudarno izberite ustrezno barvo za svojo hišo. Če vam ne ustreza nobena izmed standardnih barv na originalno obdelani ali pobarvani površini, imamo na izbiro tudi paleto barv po lestvici RAL.

Standardne barve s končno obdelano površino *Okna

Vaš pogled

Proti praskam odporno, prozorno ali satinirano dvoslojno akrilno steklo, ki vas pri prihodu domov prevzame s svojo ekskluzivnostjo in individualnostjo.

Okna Motiv

Motiv 1

Motiv 2

Motiv 3

Motiv 4

Motiv 1 s prezračevalno rešetko

Svetlobna sekcija

S steklom izvedena sekcija se razprostira čez celotno širino vrat. Približno 400 mm visoka sekcija pride v poštev, kjer je potrebno več dnevne svetlobe.

Okna Exclusiv

E601 San Marino

E603 Florida

E604 Miami

E504/2 Monaco (levi element)

E504/2 Monaco (desni element)

E 503/2 Hollywood II

Enokrilna vrata

Seveda obstajajo poleg vsakega modela garažnih vrat tudi pripadajoča enokrilna vrata. Samo tako je mogoč estetsko enak videz. Kljuke so dobavljive v standardno črni in sivi barvi ali izvedbi iz nerjavečega jekla.

Črna

Nerjaveče jeklo

Srebrna

Enokrilna vrata LINEA

Enokrilna vrata TREND

Enokrilna vrata STYLE

Enokrilna vrata FLAIR

Enokrilna vrata CLASSIC

Kot pooblaščeni serviserji garažnih sekcijskih vrat Crawford vam nudimo tudi nadomestne dele, popravila in vzdrževanje vaših garažnih sekcijskih vrat. | SERVISSodelujemo z