Sekcijska vrata Crawford

Garažna vrata v svet so tudi vrata domov. Zato se morajo odlično ujemati z vašo hišo katerega koli tipa in izgleda. Čista izbira, lep pogled: za vas in vašo okolico. Kmečka hiša ali mestna vila, delavnica ali kmetija, počitniška ali lesena hiša: vsaka ima svoj slog, kateremu se prilegajo tudi garažna vrata. Pri Crawfordu boste našli garažna vrata, ki bodo lepo dopolnila vaše bivalno okolje.

 

Zakaj izbrati garažna vrata Crawford?

Švedsko podjetje Crawford slovi kot proizvajalec visoko kakovostnih garažnih vrat, ki so estetska, tehnično dovršena in zaradi sprotnega uvajanja inovacij in izboljšav tudi vedno korak pred konkurenco.

Podjetje Crawford je kot prvo na svetu patentiralo sekcijska garažna vrata, z neprestanim uvajanjem izboljšav in inovacij pa si je še dodatno utrdilo položaj vodilnega na tem področju.

 

Prednosti vrat Crawford

Garažna vrata Crawford so priljubljena izbira vseh, ki si želijo vgraditi estetska in kakovostna garažna vrata. Velika prednost vrat Crawford, ki jih med drugim cenijo tudi starši mlajših otrok, so pokrita vodila. Vodila so tehnično dovršena in zagotavljajo, da je uporaba vrat varna tudi za otroke. Vsa tesnila so tudi obdana s posebnim filcem, ki preprečuje, da bi ob nizkih temperaturah tesnilo primrznilo na garažna vrata.

 

Dobra izolativnost

Garažna vrata Crawford so izdelana iz 42 mm debelih panelov, ki so polnjeni s PU peno, kar preprečuje, da bi v prostoru prihajalo do velikih temperaturnih nihanj. Dobra izolativnost pride do izraza tako pozimi kot poleti, po zaslugi vgrajenega mikro prezračevalnega sistema pa je zrak v zaprtem prostoru vselej svež. To je tudi dodaten razlog, zakaj lahko garažna vrata Crawford brez kakršnih koli težav vgradite tako v odprtino garaže kot tudi delavnice, podala se bodo h kmečki hiši, mestni vili, delavnici, počitniški hiši ali leseni koči. Ali sploh obstaja razlog, zakaj ne izbrati garažnih vrat Crawford?

S klikom na desno sliko si oglejte katalog garažnih vrat Crawford. Za več informacij nas pokličite na 01 513 04 00 ali nam pišite preko kontaktnega obrazca >>


Sodelujemo z

garažna vrata crawford
vrata za garaže frico
protipožarna garažna vrata
ise vrata za garaže
dierre industrijska vrata
megadoor industrijska vrata